Srpski   English  
         

 

Katalog proizvoda iz naše kolekcije

 

Poslovne tašne

 

Kožne poslovne tašne

 
 

Da biste ostavili dobar utisak u poslovnom okruženju, važno je da obratite pažnju na odevanje, a posebno detalje. Poslovne tašne igraju značajnu ulogu u stilu. Odaberite i vi, svoj stil.

 
     
 
       
  Damske tašne
 

Damske tašne

 
 

Svaka dama je ukras jedne lepe kožne tašne. A vi odlučite, koja bi od ovih kožnih tašni mogla da odgovara vašem stilu i lepoti.

 
     
 
       
  Kožne torbe
 

Kožne torbe

 
 

Kožne torbe na rame,uvek praktične i veoma korisne. Različitih veličina i oblika. Da se osećate opušteno i da vam je sve potrebno uz vas.

 
     
 
       
  Agende i planeri
 

Kožni planeri i agende

 
 

Izbor agendi, planera i rokovnika je veliki. Od vaše potrebe i stila, ličnih preferencija zavisi za koji ćete se odlučiti.

 
     
 
       
  Kožni novčanici
 

Kožni novčanici

 
 

Svaki novčanik ima sposobnost privlačenja novca. Novčanici mogu biti u različitim oblicima, veličinama, izrađeni od različitih materijala, kože i tkanine. No, njihova osnovna svrha je da mogu doprineti magiji bogatstva. Da bi naš novčanik postao magnet za novac, on sam po sebi mora izgledati skupo, zato, birajte.

 
     
 
       
  Kožni kaiševi
 

Kožni kaiševi

 
 

Kao i svaki drugi komad garderobe, kaiš za koji se odlučite je odraz vašeg ličnog stila i vaše ličnosti. Pored njegove originalne svrhe, da vam zadrži pantalone na mestu, ovaj mali modni dodatak takođe ima sposobnost da u sekundi transformiše kako izgledate i priušti vam uvek poželjan, uglađen izgled.

 
     
 
       
  Kožni etui
 

Kožni etui, lisnice i futrole

 
 

Kožni etui mali prijatelji vaših kreditnih i vizit kartica,kožne lisnice,čuvari vaših pasoša i dokumenata za putovanje i naravno praktične kožne futrole za vaše naočare,olovke i mobilne telefone.

 
     
 
       
  Knjige
 

Knjige, kožni povezi

 
 

Da bi jedna knjiga bila potpuna, potrebno je da postoji jedinstvo teksta i vizuelnog identiteta knjige.Knjiga ostavlja prostora za najrazličitije vrste poveza. Bitno je knjižni blok povezati sa koricom tako da se knjiga ne raspada.

 
     
 
       
  Razni kožni proizvodi
 

Razni kožni proizvodi

 
 

Sve ostale proizvode od kože koje niste pronašli u predhodnim kategorijama (privesci,grbovi,pljoske,bisage...),potražite ovde.